Hodnocení blogu

23. ledna 2015 v 14:38 | B. |  Všechno se vším
Nechala jsem si ohodnotit blog od Makkakonky na blogu http://makkakonka.blog.cz, odkaz na mé hodnocení je zde.

a) Takže kromě obsahu je podle autorky blog celkem na prd, název blogu je poměrně dost dlouhý, ale podle mě na něm není nic složitého a extrémě nezapamatovatelného, ten dlouhý název jsem si zas vykompenzovala přezdívkou, která obsahuje jen dva znaky. Co se týče vzhledu, no :D. Popravdě celkem mi dalo dost práce, než jsem ho udělala, co nejvíce podle svých představ.

b) Jestli to chápu dobře, tak podle prvního bodu je vzhled odrazující, ale záhlaví je zajímavé. Záhlaví je součást vzhledu, takže je asi zajímavě odrazující.

c) Menu se mi taky líbí, ale nejsem si jistá písmem.

d) Ohledně aktivnosti, obdivuju lidi, co zvládájí každý den psát něco na blog a není to jen tupé tlachání.

e) Popravďe gramatyka je se mnou ňegdy fakt na šťýru...

f) Barvy jsem ve vzhledu ani nechtěla, takže to byl záměr, proto občas přidám barevný obrázek nebo gif. A jsem zloduch, protože k nim nedávám zdroj.

K poslednímu bodu - popravdě jak mám od deníčkového typu blogu čekat slávu, když nejsem veřejně známá osobnost? Znamená to, že podle Makkakonky (furt se na to jméno musím dívat, protože ho vždy zapomenu, takže taky nic moc zapamatovatelný) si člověk založí blog, aby se stal nějakou celebritou? Jsem ráda za každou návštěvu a komentář, který tu čitatel zanechá! A nevím jaká by měla být průměrná návštěvnost deníčkového blogu, já jsem nadšená už jenom, když mi statistika neukáže nulu.

Za hodnocení samozřejmě děkuji, že se na mě našla čas, i když se do toho Makkakonce kvůli adrese blogu nechtělo.

Proto je pod tímto článkem anketa ohledně mého blogu a pokud vám zde něco nevyhovuje nebo rozčiluje, napište mi to do komentářů. Budu ráda za každý názor. :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jsi spokojen/a s vzhledem blogu?

Ano 80% (8)
Ne 20% (2)

Komentáře

1 stuprum stuprum | Web | 24. ledna 2015 v 0:19 | Reagovat

Já se naopak poslední dobou začínám děsit návštěvnosti, už je trojciferná - asi budu muset nechat blog vyhnít. :D

2 Elena Elena | Web | 27. ledna 2015 v 19:16 | Reagovat

Hm... takže máš velmi podivně nezajímavě-zajímavý blog s dobrým menu, ale neomluvitelnou absencí barev, jež způsobují epileptický záchvat (který jsem málem chytla, když jsem klikla na odkaz Makkakonky, jejíž jméno je asi tak jednoduché, jako když ti kočka proběhne po klávesnici). :D

Takže, pokud si chtěla slyšet tohle, stačilo jenom říct :D

Jinak máš smůlu, páč si to tu můžeš vést jenom v černé a bílé a stejně ti budu číst články, tááákže... "chvíle napětí"... tvůj blog je fajn ;)

3 she-is-losing-control she-is-losing-control | Web | 27. ledna 2015 v 20:17 | Reagovat

Myslím, že by ze mě Makkakonka (vážně, jsem tak líná, že jsem její jméno pouze zkopírovala a následně vložila) měla úplně stejnou radost, jako z tebe. Tedy přesněji co se oněch barviček týče. Mně osobně lezou barvičky pěkně na nervy, a tak tě naopak za vzhled tvého blogu chválím. Přijde mi, že čím méně barev, obrázků a kdoví, čeho ještě, na blogu člověk má, tím víc se čtenář soustředí na články, které jsou mimochodem, pokud jde o tebe, velmi zajímavé.

4 nevimjakpojmenovatsvujblog nevimjakpojmenovatsvujblog | 28. ledna 2015 v 0:40 | Reagovat

[1]: "hlavně nebreč" :D

[2]:Takže mám být asi ráda, že neohrožuju ničí zdravotní stav. :D Napnutá jsem teda byla jak kšandy, takže děkuju. :D O nějakou chváku mi nešlo, jen jsem chtěla smysluplnou kritiku. :D

[3]: Jsem ráda za tenhle názor, protože barvy, co mám na blogu jsou pro mě nejtypičtější i v normálním životě, proto to na mě asi působí nejpřirozeněji. A souhlasím s tebou, blikací blbina na každym kroku mě taky odvádí od textu. :D

5 nevimjakpojmenovatsvujblog nevimjakpojmenovatsvujblog | 28. ledna 2015 v 0:41 | Reagovat

[4]: *chválu

6 Elena Elena | Web | 28. ledna 2015 v 13:45 | Reagovat

[4]: Ehm... nejsem si úplně jistá, jestli tohle byla ona smysluplná kritika, kterou si chtěla :D Ta dívčina to plácala páté přes deváté a nijak smysluplně ;)

Každopádně jinak se přidávám k vašemu názoru - v jednoduchosti je krása :)

7 B. B. | Web | 8. února 2015 v 19:08 | Reagovat

[6]: Jsem polichocena. :D

8 Elena Elena | Web | 26. února 2015 v 10:34 | Reagovat

[7]: Buď! :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama